Monday, May 28, 2012

Going to Taiping perakk ~part 1

Hello,Korang buat apa ? Dah lama saya tak update blog nii~

25 mei 2012,Saya pergi lawatan kat Taiping,perak.saja-saja gi sana sebab dah menang hoki Zon Bangsar dapat lah habuan sikit >.< best ! . .paling best sekali pengalaman naik bukit larut xD . .then,rehat jap kat atas sana . .masa nak turun tu,semua naik Jeep(Kereta landrover kot) Saya,amirul dan luqman turun bukit tu :D . .memang syokk tak terkata ! Meh kita layan gambar . .~

Ni pusat informasi kat taiping. .tapi dia tutup pulak hari sabtu . .


Sebelum menaiki bukit,kena dengar ceramah sikit :P 


PErjalanan sudah bermula :D macam lumba lari pulak. .Hehee. .



Tuesday, July 19, 2011

FloRiA Di PuTrAjaYa...

Hari ahad 14/7/11 kami pergi jenjalan kat putrajaya sbb ada floria 2011..best jugak lagi sane pastu gi kat masjid sultan al-mizan zainal abidin..jom kite tengok sikit:


Bunga Mawar Pink

Trak bawak orang..



Buah Anggur
(comel je kann..)

err..


Tuesday, July 5, 2011

SABAH VS KELANTAN FA-LIGA SUPER.



Malam ini skuad bimbingan Datuk M.Karathu akan menentang pasukan sabah..antara perlawanan yg berlangsung pada malam ini:-

(HOME) (AWAY)
1)PERAK VS SELANGOR
2)FELDA UNITED VS TERENGGANU
3)NEGERI SEMBILAN VS PERLIS
4)TERENGGANU T-TEAM VS KUALA LUMPUR
5)HARIMAU MUDA A VS JOHOR FC
6)PAHANG VS KEDAH

Harap2 pasukan KELANTAN menang pada malam ni..aminnnn


MALAYSIA MARA KE PERINGKAT SETERUSNYA..

OLE OLE OLE OLE OLE...
Kedengaran di stadium untuk menaikkan semangat pasukan negara..
semangat penonton yg melihat perlawanan ituu..


Muhd sharbinee,Aidil zafuan,Mahali Jasuli,Norshahrul,Safiq rahim,S.kunalan,Amirul hadi,Amar rohidan,Abdulhad dan Asrarudin.

Kemenangan malaysia ditempat lawan berakhir dengan kegembiraan.. 3-2 agreget(4-4) kemenangan kerana gol ditempat lawan..

TAHNIAH KEPADA PASUKAN MALAYSIA..

MALAYSIA AKAN BERTEMU SINGAPURA pd 23/7/11..